Hardware

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van labelprinters, barcodescanners en mobiele terminals helpen we u graag om samen tot een passende oplossing te komen.

Wij werken nauw samen met merken als Zebra Technologies, Datalogic en Proglove en kunnen in het uitgebreide assortiment van deze fabrikanten vast en zeker een geschikt hardware vinden voor uw toepassing. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een andere merk, dan kunnen we u daarin ook zeker van dienst zijn.

Naast de alom bekende labelprinters of barcodescanners, hebben wij nog een aantal andere oplossingen in ons assortiment, zoals mobiele werkplekken of trolley’s. Cabinets voor laden en opbergen van uw handterminals en diverse andere handige tools voor o.a. het beheren van uw hardware.

Uiteraard kunt u bij de levering van onze hardware producten gebruik maken van ondersteuning door onze Technische Dienst.

Voor meer informatie over onze hardware producten, verwijzen wij u graag door naar onderstaande categorieën.

Scanning Website

Onze categorieën 

Labelprinters

Wij bieden een breed assortiment van label printers aan, neem gerust contact met ons op om samen te kijken naar een passende printer voor uw vraagstuk.

Bekijk product

Scanners & Terminals

Wij bieden allerlei soorten scanners en (hand)terminals aan. Leg uw vraagstuk aan ons voor en wij kijken gezamenlijk naar een passende scanning oplossing.

Bekijk product

Specials

Soms zijn standaardoplossingen niet voldoende. In deze gevallen denken wij graag met u mee om speciale oplossingen te realiseren.

Bekijk product
Support