Barcodescanners & Terminals

Voor het scannen van een barcode is er een barcodescanner of mobiele terminal nodig. Met de zeer uitgebreide keuze aan producten en merken is het vaak niet eenvoudig om de juiste hardware te vinden voor die specifieke toepassing waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om een simpele barcodescanner, een mobiele terminal met applicaties of handsfree scanning… wij helpen u graag bij uw keuze van de hardware en alle bijkomende accessoires!

Barcodescanners

Deze scanners zijn er in vele modellen elk met zijn eigen specificaties. Of het nu gaat om een eenvoudige 1D handscanner, een 2D barcodescanner, een fixed scanner of een industriële scanner voor de meest uitdagende situaties. Wij leveren het volledige assortiment.

Terminals

Al jaren zijn handterminals niet meer weg te denken uit het magazijn, destijds uitgerust met Windows CE of Windows Mobile als operating system. Sinds een aantal jaar heeft Android zijn intrede gedaan als ‘’standaard OS’’ op de meeste terminals. Met de komst van Android is de diversiteit in terminals behoorlijk toegenomen en is er ruime keuze uit verschillende varianten.

Wearables en tablets

Heeft u een device nodig met een groter display om meer informatie te tonen, dan is het inzetten van rugged tablets een mooie oplossing.

Voor het ‘’handsfree werken’’ is er de mogelijkheid om middels een wearable in combinatie met een ringscanner of Proglove in te zetten.

Voor beide oplossingen zijn er meerdere varianten mogelijk en is het afhankelijk van de specifieke  situatie en toepassing wat de beste keuze is.

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

 

 

Scanners 1

Bel ons 0343 - 72 39 73

Contactformulier

 

 

Support