Software

Onze software afdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van software applicaties voor de logistieke automatisering in de ruimste zin van het woord.

Waaronder:

  • Applicaties om alle logistieke processen binnen het warehouse of de winkel met behulp van barcode registratie te automatiseren en daarmee papierloos werken mogelijk te maken.

  • Koppelingen met externe partijen, waaronder onze ERP partners, om via barcode scanning automatisch mutaties te verwerken. Maar ook koppelingen met logistiek dienstverleners om direct verzendlabels af te drukken tijdens het Pick&Pack proces.

  • API aansturing van sorteerbanen, verticale opslagsystemen zoals Kardex of Modula lift systemen en inpakmachines.

  • Naast deze gestandaardiseerde oplossingen ontwikkelen we op aanvraag ook klant specifieke oplossingen zoals ons; ‘Corporate Wear System’, ‘Hardware Inventory System’ of een ‘Karkas Registration System’ om autobanden te registeren.


Het developer team heeft ruime ervaring op gebied van diverse programmeertalen, waaronder VisualBasic .Net , C++, Java, Javascript, Kotlin, Python, Rust. Ook worden onze mensen via ons interne trainingsprogramma gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen op gebied van nieuwe programmeertalen.

Ics Vertex Programmeertalen2

Onze producten

Scansuite Warehouse

De papierloze oplossing, direct gekoppeld aan ieder ERP systeem.

Bekijk product

SendIT

Uw verzendlabels afdrukken via een rechtstreekse koppeling met verschillende vervoerdersplatformen.

Bekijk product

Custom Solutions

Speciale projecten die niet in onze standaard passen.

Bekijk product

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

Support