Custom Solutions


Warehouse Management System
In de loop van de jaren hebben we met de ontwikkeling van allerlei afzonderlijke logistieke applicaties en workflows inmiddels een volwaardig WMS-systeem ontwikkeld. Hierin is ook een koppeling geïntegreerd met een ACR System (Robots) waarmee het mogelijk wordt om te werken volgens de werkwijze “Bring the goods to the Person”.

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op via het onderstaande formulier.

 


Corporate Wear System
Op aanvraag hebben we een Corporate Wear Systeem ontwikkeld waarmee uitgifte en inname van de bedrijfskleding per werknemer wordt geregistreerd. De voorraad kleding is verdeeld over verschillende vestigingen door heel Nederland.
Met ons CWS-systeem heeft men direct inzicht in de totale voorraad en kan deze optimaal verdeeld worden over de verschillende service punten. Ook zit er een puntensysteem in, waarmee de medewerkers een budget krijgen om vrij te besteden aan nieuwe bedrijfskleding.

Geïnteresseerd,  neem dan contact op via het onderstaande formulier.

 


Hardware Inventory System
Met dit Hardware Inventory System, worden alle relevante gegevens van de hardware op serienummer niveau vastgelegd. Dit kan op filiaal, afdeling en/of medewerker. Waarbij de status van het device en de historie wordt bijgehouden en kan worden geraadpleegd wanneer gewenst, via een handterminal wanneer men in het veld is.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

 


Productie Systeem
In een samenwerking met MKG Nederland hebben we een Productie Systeem ontwikkeld, waarmee de productiemedewerker via een handterminal ‘paperless’ de opdracht real-time kan terugkoppelen naar het ERP systeem; zoals bijv. orderstatus of de voorraadmutaties, maar nog veel meer.


Wilt u meer informatie, vul dan het onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Bel ons 0343 - 72 39 73

Contactformulier

 

 

Support