Onze oplossingen in de praktijk

Hieronder een selectie van enkele mooie projecten die zijn uitgerold.

Van Tilburg

Van Tilburg Mode&Sport, de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland heeft samen met ICS Vertex en ACA een oplossing uitgerold voor het Pick&Pack van weborders direct van de winkelvloer.

Scala

Scala is een internationale distributeur van erotische goederen. Samen met TCOG is ScanSuite warehouse geïmplementeerd, waarmee al in de eerste maand 30% efficiëntie verbetering meetbaar was.

Gransier

Rijwielgroothandel Gransier ziet grote voordelen van barcodescanning in het magazijn. De koppeling tussen ScanSuite WHS en AccountView maakt het mogelijk snel en foutloos orders af te handelen.

Only For Men

OnlyForMen stond voor de keuze om het magazijn uit te breiden of om een scanoplossing te implementeren waarmee artikelen snel  konden worden teruggevonden.

 

 

Craft

Craft, sportswear in het hogere segment, heeft het logistieke proces geoptimaliseerd door ScanSuite te koppelen met ItSuitsFashion ERP. 

Lucardi

Lucardi ziet grote efficientie verbetering door de koppeling tussen Microsoft Dynamics NAV en ScanSuite WHS. Waarbij sinds kort ook onze nieuwe inpakmachine kan worden aangestuurd vanaf de scanner waarmee nog meer tijdwinst kan worden geboekt.

SF Distributions

Door de koppeling tussen Visma en SendiT, is SF Distributions nu in staat om met het scannen van de pakbon direct het bijhorende verzendlabel af te drukken, waarmee heel veel tijd wordt gewonnen en vergissingen worden voorkomen.


Support