ICS Vertex i-partner van FUTcoaching

“Samenwerking, data en sociale verantwoordelijkheden” zijn kernwaarden voor ICS Vertex. In sport in het algemeen, maar ook zeker in esport, komen deze kernwaarden overal terug. Tijdens de gesprekken met FUTcoaching groeide het enthousiasme en zijn we trots te kunnen melden dat ICS Vertex als hoofdsponsor het esport team naar een hoger niveau wil helpen.

Waarom esport?
De afgelopen jaren hebben we allemaal ervaren welke impact Corona had ons dagelijks leven en ook op de sporten die ''op het veld'' gespeeld werden. In die tijd zagen we welke enorme vlucht esport doormaakte. Niet alleen op het gebied van populariteit, maar ook op het sociale aspect. Zelfs in de pandemie kon esport doorgaan en zorgde voor een uitlaatklep, het samenwerken in teams en is ''verantwoord gamen'' meer een standaard dan een uitzondering.FUTcoaching is een organisatie die zich voornamelijk in de esport scene van FIFA (voetbal) bezig houdt. De analyse tools die zij hiervoor inzetten worden ook de ''echte sport'' gebruikt voor video analyses.

Door middel van het analyseren van alle wedstrijd data is men erin geslaagd het 11vs11 e-Sports team de laatste 3 seizoenen qua niveau dermate te verbeteren dat deze niet-professionele spelers zich inmiddels wekelijks mogen meten met gerenommeerde teams zoals Queens Park Rangers en Westham United.

Data analyse binnen het logistieke proces?

Futcoaching en ICS Vertex zien naast esport, interessante toepassingen waarbij deze analyse tools zouden kunnen worden ingezet in het warehouse om de logistieke processen te optimaliseren.

Door de nauwe samenwerking met FUTcoaching zijn wij in staat om nieuwe methoden en ontwikkelingen op gebied van data-analyse op de voet te volgen.

 

Support